چرم ها را نسوزانید!
باورها و عادت های قدیمی گاها درست و در بعضی مواقع یک اشتباه بزرگ است. اشتباهی که مسیر افکار ما را به سمت باورهای غلط می کشاند. بعضی ها فکر می کنند همه باورها شبیه خیس کردن نوک انگشتان و تشخیص جهت باد است در حالی که این طرز فکر کاملا اشتباه است. حتما در طول زندگی خودمان با کسانی که به کار دستفروشی مشغول اند سروکار داشته ایم. وقتی میخواستند اصل یا تقلبی بودن یک محصول چرمی را به ما نشان بدهند یک فندک زیر آن می گرفتند و وقتی اثری از سوختگی باقی نمی ماند به ما ثابت می شد که مثلا کیف از جنس چرم طبیعی است. اما شاید هیچ گاه به این موضوع فکر نکردیم که آیا فقط سوزاندن تنها راه تشخیص چرم طبیعی از غیرطبیعی است؟ تشخیص درست و کارشناسی به علاوه کسب دانش عمومی و مشورت باعث می شود که هیچ وقت سر شما کلاه نرود. یک راه همیشه درسترین راه برای شناخت جنس یک محصول نیست چندین فاکتور در شناخت یک محصول نقش دارند که دانستن و همچنین تشخیص آن ها می تواند شما را به مسیر درست هدایت کند. دانستن نمی تواند به تنهایی قدرت انتخاب شما را تا میزان حداکثری بالا ببرد در کنار قدرت تشخیص حاصل از دانسته ها می تواند به شما بسیار کمک کند. بعضی افراد دانش زیادی دارند اما چون آن ها را در میدان عمل تجربه نکردند قدرت تشخیص هم ندارند!
بینایی سنجی!
گفتیم که فقط سوزاندن تنها راه تشخیص اصل بودن یا نبودن یک محصول چرمی نیست. در ساخت بسیاری از کفش های سالنی از چرم طبیعی استفاده شده است.در قسمت رویه کفش تمپو لجند 8 از چرم طبیعی گوساله و در برخی کفش های پوما از چرم طبیعی کانگرو و دربرخی مدل های تاپ فلکس جوما از چرم های طبیعی و خیلی موارد دیگر استفاده شده است. در مقاله های قبل اشاره کردیم کسانی که از روی کفش های اورجینال کپی می زنند مجبورند برای توجیه اقتصادی چندین اصل را نادیده بگیرند. یکی وقت، یکی مواد اولیه مرغوب و...
بنابراین تشخیص یک محصول اورجینال شاید از هزینه ای که پرداخت میکنیم مهمتر باشد. خیلی از محصولات پلیمری هستند که نسوز هستند. احتمالا اسم پلاستیک های نسوز به گوش شما هم خورده است. پس نسوز بودن به تنهایی ملاک تشخیص نیست. یک نکته مهم در افزایش توانایی برای تشخیص خوب دیدن است. خوب دیدن، خوب لمس کردن و خوب بوییدن سه اصل مهم در شناخت چرم طبیعی از مصنوعی یا این دو از سایر مواد اولیه است. چرم طبیعی معمولا بسیار نرم با خاصیت عدم شکنندگی است. اگر رویه کفش را لمس کردید و انگشت شما همزمان ایجاد فرورفتگی احساس لمس توپ های پلاستیکی سوراخ شده قدیمی را داشت شک نکنید که این جنس چرم طبیعی یا حتی مصنوعی نیست. توپ های پلاستیکی قدیمی وقتی سوراخ می شدند و با انگشت روی آن ها فشار داده می شد به حالت سختی داخل می رفتند و به طور ناگهانی به حالت اولیه بر می گشتند. اگر انگشت شما احساس لمس روکش های صندلی های ماشین نوساز را داشت اولین قدم را برای رسیدن به رویه چرمی برداشته اید.
حواس هفتگانه به شما کمک می کند
چرم طبیعی از دباغی پوست حیوانات به دست می آید. بنابراین استفاده از حس بویایی در تشخیص خیلی مهم است. چرم طبیعی کمی بوی همان پوست را می دهد. اما مواد اولیه دیگر بیشتر بوی لاستیک می دهند. چرم طبیعی وزن سنگین دارد اما لاستیک و پلیمرها معمولا از وزن پایینی برخوردارند. بنابراین با دست گرفتن کفش احساس سنگینی و سبکی را لمس خواهید کرد. چرم طبیعی معمولا سخت دچار خراشیدگی می شود این خاصیت در چرم مصنوعی تشدید می شود اما در پلاستیک اصلا وجود ندارد. چرم طبیعی نسوز است اما پلاستیک این خاصیت را ندارد
روی باورهای غلط خط بکش!
بعضی از افراد تا اسم چرم مصنوعی به گوششان می خورد یاد دندان مصنوعی و پای مصنوعی و... می افتند. اما تفاوت این اصطلاحات زمین تا آسمان است. چرم مصنوعی خیلی با دوام تر از چرم طبیعی است. وزن سبکی دارد به علت عدم جذب رطوبت هزینه تعمیرات کمتری دارد. بسیاری از ویژگی های چرم طبیعی را حتی بیشتر دارد اما چون از طریق صنایع نساجی به جای صنعت دباغی به دست می آید طبیعتا قیمت پایین تری دارد و بیشتر در محصولات اقتصادی و به صرفه استفاده می شود.اما این نکته را فراموش نکنید که چرم طبیعی جایگاه ویژه دارد که چرم مصنوعی وقت جای آن را نم تواند بگیرد. اگر مواد اولیه در ساخت چرم مصنوعی بسیار مرغوب باشد اگر دوامش بیشتر از چرم طبیعی نباشد کمتر هم نیست. چرم مصنوعی بیشتر جنبه اقتصادی دارد و هیچ گاه نرمی و راحتی چرم طبیعی را ندارد. شما با یک هزینه بیشتر می توانید از محصولات دارای چرم طبیعی استفاده کنید.
طراحی سایت و سئو سایت : آوینا پرداز
© تمامی حقوق این وب سایت برای فروشگاه اورج لند محفوظ است