ثبت نام

کفش های ورزشی گزینه ارزان نیستند و نگهداری درست از آنها می تواند میزان استفاده از کفش را افزایش دهد.بنابراین پس از خرید کفش ورزشی می بایست به نکاتی جهت نگهداری از آن دقت شود. بخش مهمی از مراقبت از کفش های ورزشی تمیز نگه داشتن و شستن و خشک کردن صحیح آنها می باشد که از یکپارچگی اجزای کفش اطمینان حاصل می کند. می توانید عمر کفش های ورزشی و بخصوص کفش های سالنی خود را با نحوه تمیز نگه داشتن صحیح آنها افزایش دهید و کفش هایی بدون تغییر رنگ پارچه و پارگی یا خراش داشته باشید. با اینکه سالن های ورزشی به اندازه زمین های چمن یا محیط های باز با آلودگی های محیطی درگیر نیستند اما با این حال همواره امکان کثیفی کفش های سالنی وجود دارد.


کفش های ورزشی سالنی دائماً با خاک، آلودگی و زباله های ریزی که می توانند به پارچه کفش وارد شوند در تماس هستند و علاوه بر این موارد آسیب ناشی از هوا، عرق و ضربات به توپ یا اجسام دیگر نیز وجود دارد. اگر رویه کفش سالنی شما همواره کثیف باشد، ذرات خاک می توانند به داخل توری و پارچه نفوذ کرده و مانند کاغذ سنباده آن را از بین ببرند.

نگهداری از کفش سالنی


تمیز کردن کفش های سالنی

اگر کفش های سالنی شما کثیف شدند، هرچه سریعتر خاک و کثیفی آن را با آبکشی یا دستمال خشک پاک کنید، تمیز کردن گل یا هر کثیفی که به کفش چسبیده باشد در حالی که هنوز تازه است به راحتی انجام می شود. پس از جدا کردن آلودگی ها باید کفش را با توجه به جنس و میزان کثیفی تمیز کرد، دقت کنید که برای تمیز کردن هر کفش ورزشی باید از شوینده مخصوص و ملایم استفاده شود که می توانید در زمان خرید بهترین گزینه را از فروشنده سوال کنید. معمولا بیشتر کفش های ورزشی و مخصوصا کفش های سالنی با رویه پارچه ای تولید می شوند تا علاوه بر انعطاف پذیری بیشتر امکان گردش هوا داخل کفش نیز وجود داشته باشد. بنابراین روال معمول تمیز کردن کفش سالنی به یک شکل خواهد بود و برای این تمیزی به وسایل زیر نیاز خواهید داشت:

• مسواک قدیمی یا برس (داشتن موهای نرم نکته کلیدی آن است.)

• یک اسفنج

• دستمال حوله ای

• یک سطل آب گرم


برای رویه کفش سالنی: یک صابون ملایم یا اگر کفش ها دارای غشای ضد آب یا تنفس هستند، از پاک کننده مخصوص کفش استفاده کنید زیرا صابون یا مواد شوینده می توانند به بافت کفش آسیب برسانند.


برای کفی: صابون ملایم، خمیر جوش شیرین و آب یا محلول یک قسمت سرکه به دو قسمت آب.


مراحل تمیز کردن کفش های سالنی

همانطور که گفته شد در اولین مرحله باید اقدام به پاک کردن خاک، چمن و گل با یک برس نرم یا مسواک قدیمی از روی کفش کنید. در مرحله بعدی باید بندها و کفی ها و هر چیزی که از کفش جدا می شود را بردارید و بهتر است آنها را به صورت جداگانه بشویید. می توانید برای شستن کفی و بندها از ماشین لباسشویی استفاده کنید، اما شستن با آب ولرم یا سرد و با دست توصیه می شود، با این کار هم بندها و هم کفی ها تمیز می شوند و بوی نامطبوع کفش سالنی به کلی از بین می رود. برای تمیز کردن کفش های سالنی در ابتدا یک سطل آب گرم را با یک شوینده ملایم مخلوط کنید، از یک برس نرم یا اسفنج آغشته به آب گرم و شوینده برای تمیز کردن زیره (کف کفش) استفاده کنید. در مرحله بعد باید قسمت بالای کفش خود را تمیز کنید که این نحوه تمیزی بستگی به جنس آن دارد، برای جنس پارچه از یک اسفنج مرطوب و شوینده استفاده کنید و به آرامی روی کفش بکشید. برای جنس جیر یا چرم باید توجه داشته باشید که صابون و آب می توانند به این مواد آسیب برسانند یا رنگ آنها را تغییر دهند، فقط از محصولات تمیز کننده مخصوص جیر و چرم استفاده کنید و دستورالعمل محصول را دنبال کنید. در مرحله پایانی با یک اسفنج یا دستمال مرطوب با آب ولرم یا گرم کف و هر چیز باقی مانده را از روی کفش تمیز کنید.

خرید کفش ورزشی


هنگامی که تمام قسمت های کفش سالنی خود را تمیز کردید، با دستمال کاغذی یا حوله های کاغذی آب اضافی آن را بگیرید، این به جذب رطوبت و حفظ شکل کفش شما در حین خشک شدن کمک می کند. بهترین راه برای خشک کردن کفش های مرطوب این است که بگذارید با هوا خشک شوند یا آنها را جلوی پنکه قرار دهید. خشک شدن کفش ورزشی باید در دمای اتاق صورت گیرد نه هوای بیرون، زیرا تابش نور مستقیم خورشید منجر به زرد شدن کفش می شود. هنگامی که کفش های سالنی شما کاملاً خشک شدند، می توانید جوش شیرین داخل آنها بپاشید تا هرگونه بو یا رطوبت باقی مانده را جذب کند.


مواردی که نباید برای تمیز کردن کفش های سالنی انجام دهید:

1- هرگز از ماشین لباسشویی برای تمیز کردن کفش سالنی خود استفاده نکنید، زیرا گرما و مواد شوینده آن می تواند برای قسمت های مختلف کفش مضر باشد. همچنین خیس شدن کامل کفش می تواند به پارچه و چسب های آن آسیب برساند.

2- برای تمیز کردن کفش های سالنی سفید خود از سفید کننده یا سایر مواد تمیز کننده خانگی استفاده نکنید، از گزینه های ملایم و ایمن بهره بگیرید.

3- کفش های ورزشی خود را در خشک کن، نزدیک شوفاژ خشک نکنید و فقط از هوای آزاد ( در خانه یا جایی بدون تابش نور مستقیم خورشید) استفاده کنید. قرار دادن کفش های ورزشی در خشک کن اتوماتیک (حتی در حرارت کم) یا جلوی دریچه بخاری باعث آسیب دائمی به چسب و بالشتک کف می شود و این یکی از سریع ترین روش های فرسوده شدن کفش است.


نکته مهمی که پیش از خرید کفش ورزشی به آن می بایست دقت گردد اصل بودن آن می باشد. خرید مطمئن در کنار نگهداری از کفش ورزشی مناسب تا سالیان سال می توانید بهترین کفش شما باشد.انواع مدل های مختلف کفش ورزشی با برند های روز دنیا را می توانید به صورت اورجینال و تضمین اصالت کالا از سایت فروشگاهی اورج لند خریداری نمایید.


مقالات و دانستنی ها

راهنمای انتخاب سایز

بارها برای شما در زمان خرید اینترنتی این مشکل اتفاق افتاده که سایز بزرگتر یا کوچکتری برای خودتان انتخاب کرده اید با اینکه سایز پاهای خودتان را از قبل می دانستید. این مقاله را مطالعه کنید تا درسترین انتخاب سایز را داشته باشید.

ادامه مطلب
راهنمای خرید کفش فوتسال

برای خرید کفش فوتسال خوب نکات زیادی وجود دارد که باید به آنها توجه کرد، از ویژگی های کیفی مانند جنس مواد اولیه ساخت تا طرح و رنگ کفش می تواند در این انتخاب تاثیر داشته باشد.

ادامه مطلب
ویژگی های کفش فوتسال خوب

ورزش فوتسال یک ورزش پرطرفدار گروهیست که بسیاری از جوانان را به سمت خود جذب می کند، این رشته ورزشی در سالن انجام می شود و نیاز به لوازم اولیه مانند کفش ورزشی مناسب دارد. کفش فوتسال تخصصی و مناسب مانند هر رشته ورزشی دیگری از

ادامه مطلب
چگونه بهترین کفش ورزشی را انتخاب کنیم؟

انتخاب یک جفت کفش مناسب برای هر رشته ورزشی یکی از مهم ترین تصمیماتیست که می توانید به عنوان یک ورزشکار بگیرید. سرمایه گذاری در زمان و پول برای خرید کفش مناسب در نهایت نتیجه بهتری خواهد داشت و عملکرد و راحتی شما را بهبود می بخشد و در عین حال شما را ایمن و بدون آسیب نگه می دارد.

ادامه مطلب